πως το έλεγαν το πρόβατο???

Με λιτή αλλά εντυπωσιακή επίπλωση βασισμένη στο μέταλλο και στο γιαλί με κάποιες πινελιές καρυδιάς και μπόλικους πίνακες με ζωγραφισμένα DNA και χαρούμενα ζευγάρια που τρέχουν στον ήλιο και σε πράσινα λιβάδια οι τοίχοι του γραφείου δένουν με την θέα του πελάγους από τον 189 όροφο του σε σχήμα τουλίπας ουρανοξύστη όπου στεγάζεται η ιδιωτική κλινική Ρημέηκ. Στους πάνω 188 ορόφους αυτή η εταιρία. Στον πρώτο στεγάζεται ένα θυγατρικό της φαρμακείο και στο ισόγειο ένα ανεξάρτητο χασαπικο όπου λέγεται ότι έχει το καλύτερο κιμά. Ο επισκέπτης μπαίνει στο γραφείο κρατώντας μια γκοφρέτα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.


Γεια σας γιατρέ.

Γεια σας κύριεεεε…

Κόκας! Δημητρης Κόκας!

Ναι ναι κε Κόκα σωστά. Μου είχε πει προ καιρού ο εξάδελφός σας ότι θα ερχόσασταν.

Ναι ναι πράγματι αλλα το άφηνα όλο για αύριο. Δουλειές βλέπετε. Είναι και το champions league… ορίστε η γνωμάτευση

Ναι ναι. απογοήτευσε πάλι ο γαύρος

Ε… πρέπει να τον διώξουν το άχρηστο τον Αργεντίνο και να προωθήσουν δεξιά δημητριάδη αλλά εγώ το λέω εγώ το ακούω.

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά τέλος πάντων. Χμμ.. εδώ λεει η γνωμάτευση ότι θα πεθάνετε στις 18 Αυγούστου στις 12.43 το μεσημέρι. Ξέρετε πόσο του μηνός έχουμε σήμερα?

16

Μάλιστα..

Ο ξάδελφος μου μου είπε…

Ναι ναι… νομίζω ότι είστε τυχερός, έχουμε ένα κενό στις 9 η ώρα το πρωί εκείνης της ημέρας έγινε μια λάθος γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο και ο πελάτης μας μας απεβίωσε.

Ε μα και αυτός… σε δημόσιο πήγε?

Τι να σας πω… για αυτό ζητάμε προκαταβολή επειδή μερικοί είναι ανεύθυνοι. Τέλοσπαντων θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σας διαβεβαιώνω.

Α είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό, άλλωστε ο ξάδελφος μου μου είπε τα καλύτερα λόγια.

Βέβαια βέβαια, έχει πέσει πολλή δουλειά τελευταία, έχει γίνει της μόδας η θεραπεία μας, βλέπετε, ειδικά με αυτόν τον νέο ιό που θερίζει. Υποθέτω ότι γνωρίζετε τις λεπτομέρειες από τον ξάδελφο σας, μπορείτε να πάρετε και αυτό το ενημερωτικό εδώ να το μελετήσετε…

Α! δεν θα χρειαστεί μου το έδωσε ο ξάδελφος μου…

Α! πολύ ωραία! Τότε περάστε στην γραμματέα μου να αφήσετε τα στοιχεία σας, την προκαταβολή και μια τρίχα από τα μαλλιά σας, και σας υπενθυμίζω ότι για αυτό το μήνα τρέχει και η ειδική προσφορά διαφοροποίησης και βελτίωσης του αντίγραφου.

Αλήθεια? Δεν το ήξερα! Παρα πολύ όμορφα, θέλω να ξεφορτωθώ αυτό.

Μου δείχνετε την κοιλιά σας?

Ναι. Την βαρέθηκα, όλο τρώω δεν μπορώ να την ξεφορτωθώ.

(σε αυτό το σημείο βγάζει άλλη μια γκοφρέτα η οποία είναι σαν μπαλάκια στη σειρά και έχει και γέμιση πραλίνας μέσα)

Βεβαίως και θα την ξεφορτωθείτε… αυτό είναι ελάχιστο, κοιτάξτε εδώ σας παρακαλώ. Μπορείτε να διαλέξετε ότι είδος σωματότυπο θέλετε, μπασκεμπολίστα, αθλητή στίβου, κολυμβητή, και φυσικά το all around πρότυπο μοντελάκι μας για το τέλειο σώμα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατρέ αυτό θα πάρω.

Φυσικά! Όλοι αυτό παίρνουν. Όσοι έχουν τα χρήματα φυσικά, εσείς είστε τυχερός που πέσατε πάνω στην προσφορά.

Ναι πράγματι, αλλά γιατρέ μου, υπάρχει κανείς που θα διάλεγε ένα σώμα κολυμβητή ή μπασκεμπολίστα?

Κοιτάχτε αγαπητέ μου, πλέον είναι πολύ σπάνιο, παλαιότερα πουλούσαν αυτά τα μοντελάκια σαν τρελά, κυρίως σε αθλητές αλλά όταν απαγορεύτηκε από την Παγκόσμια Αθλητική Ομοσπονδία και εντάχθηκε στο Ντοπινγκ, οι πωλήσεις έχουν πέσει κάθετα.

Τι μου λέτε?

Νομίζω ο Κεντέρης ήταν ο τελευταίος Έλληνας που πήρε τέτοιο μοντελάκι, και μάλιστα τότε έτρεχε και η προσφορά αποστολής στο μέλλον, την είχε πάρει και αυτήν.

Μάλλον μπερδευτήκατε γιατρέ, στο παρελθόν εννοείτε φαντάζομαι.

Όχι όχι καλά το είπα. Βλέπετε αγαπητέ μου η θεραπεία μας πωλούταν σε συγκεκριμένους κύκλους, δεν ήταν ακόμα ο καιρός της να λανσαριστεί στο ευρύ κοινό. Αυτό έγινε φέτος που ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία προέκυψε ο νέος ιός.

Τι μου λέτε? Δηλαδή η τεχνολογία υπήρχε από πριν το 2010?

Από το 1990.

Το 90!?!?!? Τι λέτε? Και το ταξίδι στο χρόνο πότε εφευρέθηκε?

Εχμ… νομίζω το 1987

Το 1987!?!?!?? Το ταξίδι στο χρόνο?

Όχι ακριβώς μόνο στο παρελθόν

Και στο μέλλον?

Όχι ακόμα, περιμένουμε

Γίνονται πειράματα δλδ?

Όχι είναι θέμα συμφωνίας. Βασικά η εταίρία που έχει τα δικαιώματα χρήσης ζητάει πολλά χρήματα.

Και αφού αυτοί το έχουν εφεύρει γιατί δεν το δουλεύουν?

Το δουλεύουν.

Άρα έχει εφευρεθεί!

Όχι.

(εδώ ο επισκεπτεις παίρνει τη χαρακτηριστική γκριμάτσα που συχνά παίρνει ο μπαμπας πουλί στις χαμηλές πτήσεις του αρκά)

Να σας εξηγήσω… Η εταιρία αυτή δεν έχει ιδρυθει ακόμα. Εμείς στέλνουμε αντιπροσώπους μας στο μέλλον και αυτή μας τους στέλνει πίσω αφού γίνουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία.

Και είναι σωστό αυτό? όλη αυτή η τεχνολογία…?

Ελεύθερος ανταγωνισμός αγαπητέ μου.

Και γιατί δεν την βγάλατε την θεραπεία όταν βγήκε το έητζ?

Γιατί κάποιος παπάρας σκέφτηκε τα προφυλακτικά… με συγχωρείτε… αλλά μας είχε κοστίσει πολλά χρήματα τότε… κάναμε κάτι επενδύσεις… μη φανταστείτε κάτι σχετικό… απλά συνέπεσαν…

Μάλιστα… Τέλοσπαντων… Και να σας πω γιατρέ πόσο θα κοστίσει να γίνω ξανθός με γαλάζια μάτια?

Και τα δύο μάτια?

Ε?.. ναι… και τα δύο...

Είναι περίπου 60.000€ το αριστερό και 65.000€ το δεξί και 80.000 τα μαλλιά αλλά, ρωτήστε καλύτερα την γραμματέα μου που έχει τον τιμοκατάλογο.

Γιατί δεν έχουν την ίδια τιμή? Έχει να κάνει με τις διαφορετικές λειτουργίες των ημισφαιρίων?

Όχι όχι… είναι θέμα ζήτησης. Μετά τον Μέρλιν Μάνσον έγινε κάπως της μόδας η αλλαγή χρώματος μόνο στο δεξί μάτι. Μάλιστα και η κα Παπαρήγα αγόρασε αυτή την υπηρεσία.

Μα… αυτή δεν έχει διαφορετικό χρώμα στο δεξί

Ναι πράγματι. Το άλλαξε αλλά ζήτησε το ίδιο χρώμα τι να σας πω… Λοιπόν μπορείτε να πηγαίνετε τώρα και ελάτε σε μια εβδομάδα να δείτε το μοντελάκι.

Ευχαριστώ γιατρέ, μια ερώτηση μόνο ακόμα, ο ξάδελφος μου δεν το ρώτησε, είναι φτερό στον άνεμο τύπος… εχμμμ… τι γίνεται άμα δεν πετύχει η εγχείρηση.

Μη φοβάστε αγαπητέ μου. Καλύπτεστε από γραπτή εγγύηση 3 ετών. Σε περίπτωση που αποτύχει η επέμβαση μεταμόσχευσης εγκεφάλου στο νέο μοντέλο, πράγμα που αποτελεί τον μόνο κίνδυνο, τον αποστέλλουμε εντελώς δωρεάν στο μέλλον και μας τον επιστρέφουν ζωντανό.

Α!... Και πόσο κρατάει αυτό γιατί έχω και κάτι σημαντικές δουλειές…

Α! μη σας απασχολεί καθόλου. Έχουμε συνεννοηθεί και μας τον στέλνουν πίσω την ώρα που πραγματοποιείται η μεταμόσχευση, οπότε δεν χάνετε καθόλου χρόνο.

Α! μα αυτό είναι εκπληκτικό!

Το iso 13000:12 μας το επιβάλλει αγαπητέ μου. Αν θέλετε τώρα να πηγαίνετε, και ελάτε μεθαύριο, ένας χειρούργος κλώνος μου, ψόφησε σήμερα το πρωί και τρέχω σαν τρελός να προλάβω τις επεμβάσεις.

Ναι ναι με συγχωρείτε… τι ώρα να έρθω?

8.30 να είστε εδώ το αργότερο

Πωωω! Άντε να δώ πως θα προλάβω να γυρίσω από Βουκουρέστι

Κοιτάχτε εάν αργήσετε δεν θα πραγματοποιηθεί η εγχείρηση, δεν κάνουμε δουλειές του ποδαριού εδώ

Όχι ένταξη μην ανησυχείτε

*Δύο ημέρες μετά αεροπλάνο των γραμμων αθήνα βουκουρέστι της Ολυμπιακής συνετρίβη έπειτα από αεροπειρατεία. Η ασφαλιστική εταίρία της Ολυμπιακής οδηγήθηκε σε πτώχευση αφού κλήθηκε να πληρώσει πέραν από όλες τις αποζημιώσεις και το κόστος μιας εγχείρησης κλωνοποίησης μετα όλων των εξτρά καθώς κου τους δύο θανάτους του κου Κοκα.

Το συμβόλαιο για την ασφάλιση της Ολυμπιακής ανέλαβε με απευθείας ανάθεση η μόνη εναπομείνουσα ασφαλιστική εταιρία του κλάδου και πλεόν μεγαθήριο του ευρύτερου κλάδου των ασφαλίσεων: Κοκας Ασφαλιστική ΑΕ ιδιοκτησίας του Ξαδέλφου.

Το σκάνδαλο έφερε στην δημοσιότητα ο Τριανταφιλλόπουλος που το ήξερε πριν γίνει και είχε τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στην σοκοφρέτα του κου Κόκα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να κολλήσει κατά το πρώτο δάγκωμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά του δόντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου